آیا امکان پس دادن خودرو بعد از سند زدن وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶,۳۵۲ #56062033

بعد از سند قطعی متوجه معیوب بودن خودرو شده ام، ۳ روز از سند میگذرد،داخل قولنامه ذکر شده بود که خریدار ماشین را با سلامت ظاهری و سلامت فنی تحویل گرفتن.آیا میتوانم خودرو را پس دهم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی اگر ایرادی حادث بوده است از قبل از خرید ابتدا تامین دلیل نمایید سپس بدلیل خیار عیب شکایت نمایید .

سلام اگر عیب مورد نظر در مان قرارداد وجود داشته اما مخفی بوده می توانید دادخواست فسخ بدهید .

با سلام
شما میتوانید با استناد به خیار عیب معامله رافسخ کنید

به لحاظ خیار عیب منعی برای فسخ قرارداد و پس دادن‌خودرو بعد از سندزدن ، وجودندارد .

با سلام و احترام
باید اثبات نمایید ایراد موجود قبل از انتقال مبیع حاصل شده است سپس می توانید با استناد به خیار عیب عقد را فسخ کرده یا دریافت ارش نمایید

با سلام

ابتدا با ارسال اظهارنامه به فروشنده اعلام فسخ معامله کنید سپس اقدام به طرح دعوی و استرداد وجه معامله نمایید.