حکم شرب خمر چی هست؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۶۱۶ #56051041

سلام
اگر کسی در لایو اینستاگرام عرق بخورد و لایو را زخیره کنیم یا دانلود کنیم میتوانیم با نشون دادن به پلیس شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،مستحضر باشید که با این راه نتیجه ای حاصل نخواهد شد.

بااحترام
خیر چونکه میتواند انکار نماید و اذعان دارد اب خورده ولی دروغ به مسکرات نماید

ممکن است آن چه نوشیده اند مصداق شرب خمر نباشد، به ادله دیگری هم برای اثبات موضوع نیاز هست.

با درود به صرف نوشیدن چیزی در فضای مجازی نمبتوان گفت مشروب است مگر شخص خود اقرار نماید

خیر به صرف یک فیلم امکان اثبات وجود ندارد

ادله اثبات در امور کیفری توسط قانونگذار احصا شده است. و موضوع جرم طرح شده توسط شما، از طریق فیلم قابلیت اثبات ندارد. مستند به اصل برائت و ماده ۱۲۰ قانون مجازات اسلامی مشمول قرار منع تعقیب است.

با درود و احترام
فیلم اماره و نشانه‌ای برای قاضی می‌تواند تلقی گردد تا جرم ثابت شود.
مجازات آن ۸۰ ضربه شلاق حدی است.
موفق باشید