اگر زوج ثابت کند که آمادگی تسلیم جهیزیه را داشته اما از طرف زوجه اقدامی صورت نگرفته تا ثیری دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۲ #56044847

باسلام
در دوران عقدیم و زوجه دادخواست استرداد چند قلم جهیزیه که به علت نداشتن جا به خانه پدری زوج برده را از شورای حل اختلاف کرده، و در خواست خسارت دادخواست و وکیل هم کرده، در صورتی که زوج بارها از طریق تلفن گفته که وسیله هات رو بیا ببر اما پدر زوجه طی ارسال پیامکی گفته ما هیچ اقدامی جهت بردن وسایل نمی کنیم.حال آیا با اثبات این قضیه من باز هم محکوم می شوم و باید خسارت بدهم؟ممنون از لطف شما

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خسارتی متوجه شما نبوده و هر موقع اقدام کنند میتوانن برای دریافت جهیزیه مراجعه نمایند

با سلام
بله در صورتی که اثبات نمایید شما اقدام به تسلیم جهازیه نموده اید اما زوجه جهت مطالبه و تحویل جهازیه اقدامی ننموده است در اینصورت میتوانید از پرداخت هزینه های وارده خودداری نمایید .