بعد از تجدید نظر باز میره دیوان پرونده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۹ #56013570

سلام خسته نباشید
بعد یه سال رای طلاق اومده به نفع من چون همسرم اعتیاد داشت و نفقه پرداخت نکرد و ما پنج سال تو عقدیم و از اونجا که بعد ۱۷ ماه اومد نفقه رو داد و من نتونستم اونجا طلاق بگیرم ولی الان گفتن چون نفقه نداده محکومه حالا تجدیدنظر چقدر طول میکشه و آیا به نفع همسرم ممکنه رای بدن

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر رایی در سیکل رسیدگی از دادگاه بدوی ، تجدید نظر و دیوان عالی می باشند بسته به نوع این رسیدگیها ، زمانهای مقرر تجدید نظر و قطعیت موجود می باشد بدیهی است پی از قطعیت حکم دارای وصف اجرائی می باشد.
با توجه به رای بدوی اظهار نظر با فرض گفته شما ، در خصوص پرداخت نفقه موردی برای نفقه کنونی فعلا متصور نمی باشد زیرا نففه پرداخت شده اماطلاق چون رای به آن صادر شده بستگی به قطعت و یا معلت تجدید نظر خواهی دارد .
نتیجتا در بحث نفقه چون پرداخت شده و رایی نیست تعقیبی موجود نمی باشد
در طلاق با فرض مهلت امکان تجدید نظر خواهی، موجود اما نتیجه قابل پیشبینی یقینی نمی باشد.

سلام به خاطر استحکام خانواده دعوی طلاق قابل فرجام در دیوان می باشد و اگر دادگاه تجدید نظر جلسه رسیدگی تشکیل شده ونیاز به تجدید جلسه نباشد معمولا ظرف یک هفته رای می دهد

با سلام
زمان رسیدگی به پرونده شما در مرحله تجدیدنظر بستگی به نظر شعبه مربوطه دارد
با توجه به اطلاعات کمی که شما از پرونده عنوان نموده اید نمیتوان با قطعیت پاسخ داد ولی قدرمتیقن چند ماهی زمان خواهد برد و رای صادره هم برای هر دو طرف قابل فرجام در دیوان خواهد بود.
با تشکر