آیا زوج می تواند بابت شکستن قفل درب منزل از زن و پدر همسر شکایت کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۵۷۶ #56008508

سلام بعلت مشکلاتی ، زوجه در منزل بوده و به دروغ گفته که کلید ندارد و پدرش آمده زنگ زده ۱۱۰ و آتش نشانی به بهانه اینکه زوجه مریض است و داخل منزل است بدون هماهنگی با زوج که مالک خانه بوده و ضابط دادگستری ، زوج تا منزل نیم ساعت فاصله دارد، قفل درب منزل را شکستن تا زوجه از منزل خارج شود، حال آیا می توانستند پدر زوجه و زوجه قفل درب را می شکستند ؟ با اینکه زوج صبح سر کار می رفت و بعد از ظهر برمی گشت نمی شد زوجه تا بعد از ظهر صبر می کردند تا من برگردم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یعنی شما همسرتان را در منزل زندانی کرده بودید و در را قفل و از منزل خارج شدید
بنظرم ایشان حق داشتند با آتش نشانی تماس بگیرند و همسرتان را از منزل خارج کنند و بنظرم هیچ سونیتی برای تخریب در و قفل نداشتند و هیچ جرمی مرکتب نشده اند

باتوجه به توضیحات شکایت زوج . درنتیجه رد خواهد شد

سلام
به نظر اقدام ایشان منطقی بوده است و نمی توانید توقع منظر بودن ایشان را داشته باشید همچنین اگر اثبات شود اقدام شما عمدی بوده مقصر هستید

با سلام.
خیر به نتیجه نخواهید رسید.

با سلام و احترام
با توجه به اینکه بحث ضرورت مطرح شده است و همچنین این اقدام توسط نیروهای انتظامی و آتش نشانی صورت گرفته است شما نمی توانید شکایتی را در این خصوص مطرح نمایید.ضمنا در صورت شکایت ذوجه از شما به خاطر قفل نمودن درب منزل و حبس ایشان در منزل ممکن است شما محکوم بشوید.

خیر مگر زندانی گرفته اید ایشان حتی بابت زندانی نمودن ایشان میتوانند از شما شکایت کیفری کنند .
تخریب معنایی ندارد چون منزل مشترک است و زوجه حق زندگی در آن را دارد و توسط مامورین صالح این امر صورت گرفته است .

شکستن قفل درب تخریب محسوب می شود و شما می توانید تحت این عنوان طرح شکایت نمایید ولیکن اثبات این امر که تخریب توسط پدر همسرتان صورت گرفته مشکل بوده و در خصوص همسرتان نیز با توجه به اینکه ایشان مدعی است که برای امر ضروری به عنوان مثال بیماری باید از منزل خارج می شده است در صورت اثبات ممکن است شکایت شما به نتیجه نرسد.