میخوام توقیفی پلاک بگیرم از کجا باید شروع کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۷۷ #55998646

بنده خودرو صفر به بنگاه فروختم و او خودرو را به شخص دیگری بصورت وکالتی واگذار کرده و بنده دو مرتبه به بنگاه که خودرو به او واگذار شده وقت تعویض پلاک داده ام و او اقدامی برای تعویض پلاک انجام نداده و از پلاک بنده استفاده میکنه و خلافی و از پلیس یکسره برای بنده پیام میاد. حال سوال اینه که میخوام توقیفی پلاک بگیرم از کجا باید شروع کنم؟ و چطور میتوانم هزینه هایی که بابت توقیف پلاک خودرو میکنم از او وصول کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید دادخواست تنظیم کنید و به دفتر خدمات قضایی ارائه بدید

باسلام
با استناد به مبایعه نامه ای که معامله انجام شده بر علیه شخص خریدار اقامه دعوی مبنی بر فک پلاک نموده و بدوا از دادگاه تقاضای توقیف پلاک خودرو را نمایید