کارمند بیمه کارهای بیمه عمر را انجام نداده و از آن زمان بیمه عمر قطع شده اما بیمه گردن نمیگیره تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۰ #55986561

با سلام
من برای هزینه کفن و دفن بیمه عمر پدر بزرگم اقدام کردم که الان انتقال داده شده به نام غنچه محمودی اما بیمه میگه حدود یکساله که هزینه بیمه عمر واریز نشده پیگیر شدیم هنگام انتقال حساب بانکی از بانک ملت به رفاه کارمند بیمه کارهای بیمه عمر را انجام نداده و از آن زمان بیمه عمر قطع شده اما بیمه گردن نمیگیره الان من چیکار کنم اون مبلغ رو هم میخوام بدهی هزینه کفن و دفن بدم اما بیمه تامین اجتماعی کلا خراب کرده همه چیز رو

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر از طریق اداره بیمه پیگیری کنید

سلام
پرونده باید مورد بررسی قرار گیرد اما اگر قصور از جانب اداره بیمه باشد میتوانید با مراجعه به اداره کل بیمه و بازرسی موضوع را پیگیری نمایید

بادرودوسلام به بازرسی بیمه مراجعه نمایید.

نیاز به بررسی مستندات و مدارک است که قصور از جانب چه کسی بوده

سلام از بازرسی بیمه اقدام و پیگیری نمائید

با سلام
هر چند که موضوع شما بایستی بررسی و مدارک مطالعه گردد اما شما میتوانید با در دست داشتن اسناد و مستندات قانونی ، بطرفیت سازمان بیمه اقامه دعوی از طریق دیوان عدالت اداری نمایید و احقاق حق نمایید