زمان دادخواست اعسار از مهریه چه زمانی است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲,۵۰۷ #55977989

با سلام و خسته نباشید. دادگاه بدوی حکم به پرداخت ۵۱۴ سکه داده است که این حکم در تجدیدنظر نیز قطعی و ابلاغ شده است. خواهشمند است بفرمایید چه زمانی باید درخواست اعسار و عدم تمکن مالی جهت پرداخت یکجای ۵۱۴ سکه را به دادگاه داد؟ و با توجه به تجارب جنابعالی برای یک کارمند دولت با ماهی حدود ده میلیون تومان دریافتی با ۲ فرزند تحت کفالت میزان پیش قسط به چه مقدار خواهد بود؟ با تشکر از راهنمایی اساتید علم حقوق

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پس از قطعی شدن حکم اقدام ودرخواست تقسیط با مدارک به دادگاه بدوی بدهید

سلام پس از ۳۰ روز از قطعی شدن رای میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تعیین پیش قسط با نظر دادگاه می‌باشد

با صدور حکم قطعی، ظرف سی روز اقدام نمایید.

با سلام
ظرف یکماه از تاریخ صدور اجراییه زمان دارید تا دادخواست اعسار دهید که منتهی به جلب شما نشود، ودر خصوص پیش پرداخت هم بستگی به نظر قاضی دادگاه دارد.

سلام پس ازقطعیت حکم باید برای اعسار اقدام کنید وتشخیص آن بادادگاه است وپس ازاثبات تا۱/۴ حقوق قابل توقیف است

با درود بعد از صدور رای قطعی

پس از قطعیت حکم و صدور اجرائیه میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تقدیم نمایید.
تا ربع (یک چهارم)حقوق شما ، قابل توقیف است و تا اتمام کل ۵۱۴ سکه ادامه خواهد داشت و قانون ۱۱۰ سکه برای شما مجری نخواهد بود .
در خصوص اموال خارج از مستثنیات دین ، اگر موجود باشد تا میزان کل محکومیت شما میتوانند توقیف نمایند.