دریافت طلب از بدهکار

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۲ #55973172

بنده از شخص طلبکار هستم و مدت یک سال است که از طریق تلفنی و پیامک پیگیر طلبم هستم ولی او مدعی است که من برایشان مزاحمت تلفنی ایجاد کرده ام . آیا من مرتکب جرمی شده ام ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه محتوای ارتباط تلفنی و پیامکی شما خارج از موضوع مطالبه طلب نباشد و میزان ارتباط هم در حد متعارف باشد. چنین چیزی بویژه به دلیل فقدان سوء نیت مزاحمت تلقی نمیشود.