چگونه این مشکل یعنی تقسیم و افراز پارکینگ های مجتمع علیرغم عدم میل باطنی برخی از همسایگان بصورت قانونی و ثبتی قابل حل و فصل می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۲ #55963062

با سلام و خسته نباشید. در رابطه با پارکینگ های مشاع یک مجتمع ۵ طبقه ۱۰ واحده سوال دارم. پایان کار مربوط به سال ۵۹ می باشد که هر واحد یک پارکینگ (مشاع) دارد ولی در ۲ پارکینگ پارک کردن خودرو بدلیل وجود ستون مشکل است.. بر اساس اصل همسایگی و رفاقت بدون اینکه صورتجلسه ای یا قول و قراری وجود داشته باشد در این سالها مشکلی در پارک خودرو وجود نداشت ولی هم اکنون برخی دوستان ادعای مالکیت دارند و دلیلش هم این است که چون من نوعی ۲۰ سال است اینجا پارک می کنم عملا پارکینگ مطلق به واحد من می باشد و زیر بار قرعه کشی و تنظیم صورتجلسه نمی روند. خواهشمند است راهنمایی بفرمایید که چگونه این مشکل یعنی تقسیم و افراز پارکینگ های مجتمع علیرغم عدم میل باطنی برخی از همسایگان بصورت قانونی و ثبتی قابل حل و فصل می باشد . با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مشکل با توافق قابل حل نیست و همه مالکین به صورت مشاعی مالک می باشند به نظر می رسد که هر کدام از مالکین می تواند دادخواست خلع ید مشاعی مطرح بنماید.

سلام ..
در فرض سوال همه ی مالکین در داشتن پارکینگ ، محق هستند و هیچکدام از مالکین نمی تواند ادعای مالکیت اختصاصی نماید ، مگر در سند قید شده باشد .