من به دلیل داشتن مشروب محکوم شدم ولی اعتراض کردم به حکم ، آیا در دادگاه تجدیدنظر این رای نقض خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۸۰ #55934968

با سلام و عرض ادب
از روی کینه و عداوت شخصی برای بنده پاپوش درست کرده اند و در منزل شخصی بنده ۴۰ لیتر مشروبات دست ساز و ۳۰ گرم سوخته تریاک جاسازی کرده اند و بنده را فروخته اند و بنده دادگاهی شده ام و بنده از روی ترس و نداشتن تجربه اقرار به داشتن موارد مذکور کرده ام منتهی به قاضی عرض شد که فقط در حدود چهار تا پنج لیتر در منزل داشته ام و نتوانسته ام ثابت کنم که از‌روی عداوت و دشمنی چنین بلایی بسرم آمده است و در رای بدوی بنده در مورد تهیه و نگهداری مشروبات الکلی یک سال حبس ۷۴ ضربه شلاق و ۱۳۲۵۰ جریمه نقدی ذکر شده است و در مرحله مهلت ۲۰ روزه اعتراض به دادگاه تجدید نظر و فرستادن پرونده مواد مخدر به دادگاه انقلاب هستم، ۳۵ ساله و هیچگونه سابقه کیفری نداشته ام و میخواهم بدانم در دادگاه تجدیدنظر بقاضی چه حکمی صادر می کند؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدور حکم بنا به ادله موجود با قاضی پرونده می باشد ولیکن با توجه به توضیحات فوق احتمال اینکه رای بدوی تایید شود وجود دارد لازم به ذکر است در صورت عدم سوء سابقه کیفری می توانید از کیفیات مخففه برای تخفیف مجازات استفاده کنید.

سلام- شما میتوانید در مرحله اعتراض با ارائه مدارک و معرفی شاهد به قاضی تجدید نظر اعلام بی گناهی خویش را اثبات کنید. و در جلسه ذکر کنید تا کنون پرونده کیفری نداشته اید. باید حتما مدارکی جهت اثبات اینکه افرادی مواد و مشروبات را در خانه شما گذاشته اند.