بعد از مدتی آگاه شده ام که مردی که با من در ارتباط میباشد، متاهل است و مرا فریب داده،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۹ #55917760

سلام
من ۴ ماه با پسری پاکستانی که در ایران مشغول کار هست آشنا بودم، با وعده وعید و قول ازدواج با من رابطه جنسی داشت، و بعد از چهار ماه فهمیدم متاهله و بچه داره تو پاکستان، باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بحث فریب در ازدواج به سختی قابل اثبات است . اما در خصوص اغفال و ایجاد رابطه جنسی می توانید شکایت کنید . در نظر داشته باشید که چون ایجاد رابطه به درخواست شما بوده در صورت اثبات ، بر هر دو نفر حد جاری می شود و اگر ازاله بکارت صورت گرفته چیزی به شما تعلق نمی گیرد .

فریب درازدواج زمانی می توانید اقدام کنید که بتوانید اثبات کنید

متاسفانه مرتکب روابط نامشروع شده اید و در صورت شکایت به جرم فریب خود نیز گرفتار خواهید شد

اگر پول و اموالی از شما اخذ نموده است میتوانید شکایت کیفری تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح کنید و سریعا تقاضای ممنوع الخروجی بکنید ولی شکایت تدلیس در ازدواج نمیتوانید مطرح کنید چون ازدواجی در کار نبوده است و گویا رابطه زوجیتی ایجاد نشده است.

شما می توانید به استناد ماده ۹ قانون مسئولیت مدنی از ایشان مطالبه ضررهای مادی ومعنوی راداشته باشید
البته بحث زنای به عنف منتفی است زیرا بارضایت شما بوده است
اما اصل زنا در صورت احراز برای شما هم مشکلاتی ایجاد می کند