آیا آن ازدواج اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹۷ #55915619

سلام و وقت بخیر
طبق مدارک موجود و رای شورای پزشکی نظام وظیفه قبل از ازدواج مردی مشکل روانی داشته و با همان مشکل هم از سربازی معاف شده بعد از دو سال با برنامه ریزی پدره دختر ازدواج بین پان پسر بیمار و دخترش صورت گرفته. آیا آن ازدواج اعتبار دارد؟ در ضمن در پان شرایط پدر پان دختر تعداد ۵۰۰۰ سکه مهریه تعیین کد = رده بود و حق طلاق با دختر باشد و تعیین محل زندگی هم با دختر و پسر حتی یک شاهد هم در مراسم عروسی نداسته

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص جوابی که دوستان داده اند لازم است بگویم آنچه از سوال برداشت می‌شود این است که پسر مورد کلاهبرداری قرار گرفته است. یعنی پدر دختر و دختر با اینکه می‌دانستند او از نظر تعقل مشکل دارد کاری کرده اند که پسر زیر دین برود و بتوانند از او اخاذی کنند. منظور این نیست که دختر بدون اینکه بداند با پسری ازدواج کرده که از قبل بیمار بوده تا موجب فسخ نکاح باشد. اگر منظور سوال کننده اینگونه نیست در تماس با مشاور حتما منظور خود را بهتر بیان کنید تا کارشناس به اشتباه نیافتد

درود نکاح معتبر است ولیکن این موضوع از موارد فسخ است بنابراین بلادرنگ با ارسال اظهارنامه ای موارد فسخ را به همسرتان اعلام ومتعاقبا دادخواست تایید فسخ را به محکمه ارایه نمایید ودر خصوص مهریه نیز کارشناس تعیین و میزان ان مشخص میشود

سلام
پاسخ شما نیازمند توضیحات بیشتری است لذا با کارشناس حقوقی تماس بگیرید و پاسخ مفصل دریافت کنید. اما بطور خلاصه باید گفت باید عدم رشد یا سفاهت پسر در پزشکی قانونی اثبات گردد تا بتوان بحث ازدواج سفیه و غیر رشید را پیش کشید. هرچند ازدواج یک عقد مالی نیست تا تصرفات غیررشید در آن باطل باشد اما چون آثار مالی در بر دارد می‌توان دخالت ولی یا قیم او را لازم دانست. با توضیحاتی که شما دادید یعنی ۵۰۰۰ سکه و دادن حق طلاق به دختر احتمال غیر رشید بودن پسر بسیار است. در هر صورت مشاوره تلفنی یا حضوری بهترین گزینه پیش روی شماست

سلام
ازدواج با توجه به اینکه صیغه عقد جاری شده صحیح است و چنانچه مواردی که اعلام نموده اید بتوانید اثبات کنید از موارد فسخ نکاح است که فوریت دارد و باید هر چه زودتر اقدام کرده و الا دعوی را استماع نمی کنند