حالا اون لایحه رو خودشون به اجرا میگذارند یا من خودم باید به دنبالش باشم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #55913733

سلام خسته نباشین. در جلسه تمکین قرار شد تا عرض یک هفته شوهرم بدنبالم بیاید .ایشان آمدن ولی چون من راضی به رفتن بودم بهانه کردند که باید با کارشناس من را به منزل ببرد .و من را نبرد.و من وقتی یک هفته تمام شد به قاضی یک لایحه نوشتم و ضمیمه پرونده کردن.
حالا اون لایحه رو خودشون به اجرا میگذارند یا من خودم باید به دنبالش باشم؟
ممنونم از کمکتون.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. خودشون بررسی میکنند. و نفقه به شما تعلق خواهد گرفت.