شرایط ضمن عقد چگونه است؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۹۰ #55908302

سلام. من یکی از شرایط عقدم اینکه داماد بعد از عقد نصف اموال خودش رو به نام من کنه. چند روز دیگه مراسم بعله برون. ما رسم داریم که بزرگ ترهای فامیل شرایط عقد و صیغه رو خودشون دور هم میشین و می نویسن. میخواستم ببینم این شرط بنده دقیقا باید چطوری اونجا عنوان و نوشته بشه که بعدا سو‌‌ تفاهم پیش نیاد

مشاوره حقوقی خانواده
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . این شرط باطل و مجهول خواهد بود .

سلام شرط مجهول هم شرط باطله هم عقد

باسلام
شرط تنصیف دارائی در خود سند ازدواج درج شده و در صورت درخواست طلاق از سوی زوج به زوجه تعلق میگیرد .

سلام
این شرط باطل هست میتوانید شرط تنصیف دارایی در عقد ذکر کنید

این شرط مجهول و باطل است در خصوص اینکه به چه صورت تنظیم نمایید بهتر است از یک متخصص مشاوره دریافت نمایید

درود.شرط مجهول و نامعتبر است.از شروط معتبر استفاده نمایید

منعی نداشته و می توانید درج کنید ملزم به انتقال نصف اموال حاصله پس از عقد به شما هستند.