نحوه تقسیم هزینه تعمیرات ساختمان چگونه تقسیم شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #55900712

سلام.
ساختمانی که در اون ساکنیم ۴۵ واحده و همه پارکینگ دارند. تصمیم به تعمیرات دو طبقه پارکینگ رو داریم.
تعدادی از همسایه ها معتقدند کل هزینه ها باید بر ۴۵ تقسیم بشه گروهی هم معتقدند به جز محل پارک خودرو که باید مساوی تقسیم بشه مابقی جاها (رمپ و محل تردد خودرو) باید به نسبت متراژ تقسیم بشه. گروه اول پارکینگ رو مشاع نمیدونند و گروه دوم محل تردد خودرو و رمپ رو مشاع نمیدونند. کدوم درسته؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه تعمیرات ساختمان برای مکان هایی که مشاعی است مانند پارکینگ به طور مساوی باید پرداخت گردد

سلام
هر قسمتی از ساختمان که در سند به‌ طور مجزا مالکی برای آن قید نشده، جزو مشاعات به‌ حساب می‌آید.
بر اساس ماده ۴ قانون تملک آپارتمان «پرداخت هزینه‌های مشترک اعم از اینکه ملک مورد استفاده قرار گیرد یا نه الزامی است»؛
در اولین قدم بهترین راه این است که ساکنین طی جلسه‌ای بر سر موضوع مورد اختلاف به توافق برسند . اگر با گفت‌وگو مشکل حل‌وفصل نشد، در این صورت مدیر ساختمان باید به شورای حل اختلاف محل مراجعه کرده