آیا با توجه به گذشت چندین سال میتوان مالکیت این اراضی را اثبات نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۷۶ #55878506

با سلام
پدربزرگم در سالهای قبل از انقلاب در یکی از روستاها مالک اراضی به مساحت بسیار زیادی بوده و مدرکی که در حال حاضر ما داریم؛ برگه سند بنچاقی قدیمی که مربوط به قبل از انقلاب است می باشد. در سند قید شده که حد فاصل فلان روستا تا روستای بعدی مربوط به ایشان است و کدخدایان یا بزرگان آن منطقه در آن زمان در ذیل سند؛ این موضوع را گواهی کرده اند. فرزندان ایشان به علت مهاجرت به شهر، پیگیری مالکیت این اراضی را از آن زمان تا به الان ننموده اند و به عبارتی آن را رها کرده اند؛ به طوریکه در حال حاضر در قسمتی از این اراضی پادگان نظامی و جاده احداث شده است.
و در صورت اثبات آیا میتوان ارزش ریالی این اراضی را از دولت یا متصرفین فعلی دریافت کرد؟ و برای اقدام از کجا باید شروع کنیم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
با توجه به سابقه ثبتی که به نام پدر بزرگ شما میباشد امکان احقاق و مطالبه ارزش اراضی وجود دارد ، و گذشت چندین سال نافی حقوقی شما در این زمینه نمیباشد