اگر این تعهد رو بدم وملک ایشون خراب بشه وکار به دادگاه برسه ضعیف بودن سازه ملک همسایه در نظر گرفته نمیشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۵ #55835440

اینجانب قصد دارم یک بنای ۵ طبقه احداث کنم. ملک همسایه چهار طبقه است و به لحاظ استحکام بنا ضعیف می باشد. من برای جلوتر ساختن از همسایه درخواست رضایت محضری دادم وایشون این رضایت رو به شرطی میدن که من بهشون رضایت محضری بدم که در صورتی که در حین ساخت من ملک ایشون خراب شد کل هزینه با من باشه.

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام طبق تعهدی که داده اید عمل خواهد شد و مطابق آن مسئول هستید

درود. شما تعهد به جبران خسارت داده اید و در صورت تخریب ایشان مطلقا و بدون نیاز به هرگونه اثباتی مسئول هستید. میتوانید نحوه تخریب را مقید کنید مثلا به تقصیر از جانب شما یا هرچیزی دیگر، که مسئولیتتان قید خورده و کاهش یابد

سلام با توجه به تعهدی که دادید در صورت هر گونه خسارت شما مسولید

با سلام با توجه به تعهد محضری در صورت هرگونه خسارت در هر صورت شما مسول هستید

با سلام،بله مسئولیت کاملا بر شانه های شماست.

تعهد شما با فرض ضعیف بودن سازه نیز محقق می شود و می بایست هزینه ها را پرداخت نمایید

با سلام
چنانچه این تعهد را بدهید یعنی همه چیز را شما پذیرفتید دیگر ارتباطی به ضعف سازه پیدا نمی کند