به چه صورت اعتراض بزنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۷۲ #55833128

من باید به رای که از دادگاه صادر شده اعتراض بزنم وموضوع هم اینه که برای کسی ضمانت کردم پشت چکش امضا کردم حالا دردسر شده ولی نمیدونم به چه صورت اعتراض بزنم لطاف راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید با توجه به شرایط پرونده یک لایحه صحیح تنظیم و تقدیم شود.

اعتراض به رای باید مستند باشد ...

سلام اعتراض ثالث نمایید ،

با سلام
اگر رای بدوی به طرفیت شما صادر نشده می توانید اعتراض ثالث کنید.

درود ،
اگر طبق قانون صدور چک و قانون تجارت ، چک صادر شده باشد تابع قانون تجارت بوده و سند تجاری محسوب می‌شود ولی اگر شرایط و مواعد مقرر در قانون تجارت در صدور و ارائه آن رعایت نشده باشد سند عادی محسوب شده و ممکن است ظهر نویس و ضامن چک ، بری الذمه شده و محکوم نشوند شایسته است رونوشت پشت و روی چک و رونوشت گواهی عدم پرداخت و دیگر مدارکی اگر موجود است ( مدارک ضمیمه دادخواست مطالبه ) رؤیت شود .

با سلام
درصورت ضمانت از جانب شما و عدم پرداخت چک توسط صادر کننده حکم به محکومیت شما نیز صادر خواهد شد،مگر در صورت وجود شرایطی
که وجود و یا عدم وجود این شرایط نیاز به بررسی دارد.

باسلام و احترام. سوال شما نامفهوم است برای ارائه لایحه مناسب با وکیل دادگستری مشورت کنید.