با طرح چه شکایتی میتونم ملک رو سریعا پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۹۰ #55824208

سلام. من دو سال پیش طلاق گرفتم قبل طلاق به علت اختلافات منزل را ترک کردم. این ملک بصورت وکالتی مال من بود و قولنامه ی بنگاه هم بنام من بود. در محضر قرار گذاشتیم بعد از طلاق همسر سلبقم ملک را تخلیه کند و بفروشم و مبلغی از محل فروش به ایشان بدهم. اما بعد از سه سال هنوز ملک را تخلیه نکرده. من چون از طریق وکالتی که داشتم نتیجه نگرفتم و گفته شد وکالت دلیل بر مالکیت نیست. سند ملک را از اداره ی ثبت گرفتم. الان باید چه شکایتی مطرح کنم. ضمنا بنا به توافقات طلاقم یک وکالت به برادر شوهر سابقم داده بودم که نصف ملک بود. و بعد از گرفتن سند گفتند وکالتهای ما قبل سند همگی باطل میشود. لطفا راهنمایی کنید با طرح چه شکایتی میتونم ملک رو سریعا پس بگیرم؟ ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید دادخواست خلع ید و اثبات مالکیت بدهید

با داشتن سند مالکیت می توانید دادخواست خلع ید مطرح کنید

در این خصوص باتوجه ب اینکه سند مالکیت را گرفته اید بعنوان مالک قانونی میتوانید دادخواست خلع ید همسرتان را از منزل مذکور تنظیم و ارائه کنید

با سلام
ضمن مراجعه به دفاتر خدمات قضایی ، دادخواست خلع ید مطرح نمایید .

اگرسند ماخوذه ازثبت به نام شماست پس شما مالک هستید ومی توانید دادخواست خلع ید دهید

درود
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست خلع ید مطرح کنید.

درود بر شما، در این مورد بایستی دادخواست خلع ید تنظیم نمایید.