چگونه باید جریمه را بدم و وثیقه را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۰ #55816882

سلام
بنده برای پرونده ای ۲۰۰ هزار تومان وثیقه دادم و حکم دادگاه به صورت غیابی شامل ۱۷۰۰۰ تومان جریمه تو سامانه صادر و ابلاغ شده است.

اولا چگونه باید این جریمه را بدم و اون ۲۰۰ تومن وثیقه را پس بگیرم؟

دوما اگر هیچ اقدامی نکنم خودبخود از محل وثیقه پرداخت میشه؟

و آیا مابقی وثیقه قابل گرفتن هست؟

و آخر اینکه چون شهرستان هست و هزینه رفت و آمد بیشتر از میزان وثیقه است اگر کلا بیخیال بشم بهتر نیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
به اجرای احکام مراجعه کنید و با پرداخت جریمه از وثیقه رفع توقیف خواهد شد

با سلام
با مراجعه به اجرای احکام و پرداخت جریمه .از وثیقه رفع توقیف میشود

به اجرای احکام‌ کیفری ، که پرونده‌شما ارجاع شده مراجعه وباپرداخت جریمه و اجرای حکم .‌ رفع وثیقه میشود