آیا ممکنه تجدید نظر حکم عوض شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۷۷ #55815149

باسلام واحترام زوج دو بار به علت ضرب و جرح زوجه محکومیت کیفری دارد و زوجه درخواست طلاق و حضانت فرزندان دخترش را داده است و قاضی رو پرونده حضانت دو نفر را به روانپزشک مواجهه حضوری فرستاد و زوج دچار مشکل میباشد و نوشته نتیجه کمیسیون پزشکی این هست که ادامه زندگی دارای مشکلات جدی هست. یه مادر نگران فرزندانش

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال تایید حکم زیاد است

خیر این نظر تغییر نخواهد کرد مگر اینکه به نظر روانپزشک اعتراض شود لذا تایید این رای از سوی دادگاه تجدید نظر صورت خواهد گرفت

با توجه به عرایض شما بعید به نظر می رسد حکم بدوی تایید نشود

با سلام
نظر به توضیحات جنابعالی ، احتمال تغییر رای دادگاه بدوی کم است .

خیر مگر دلایل و مدارک جهت اعتراض به نظر روانپزشکان ارائه و خلاف گواهی آنان را اثبات کنند

با توجه به توضیحات تون به نظر حکم در تجدیدنظر تایید می‌شود

درود
خیر مگر اینکه به نظر روانپزشک اعتراض نمایند و این اعتراض مورد پذیرش قرار بگیرد و خلاف نظرشان ثابت شود.