شکایت از پسر مزاحم امکان دارد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۵۰ #55796806

خواهرم با پسری دوست شد بعد از مدتی خواهرم متوجه شده اون پسر تعادل روانی نداره و مواد مصرف میکنه حتی خواهرم رو زده و بهش فحش داده و تهدیدش کرده بود و خواهرم میترسید به ما بگه ما خودمون موضوع رو فهمیدیم و به خواهرم گفتیم که همه جوره حمایتش میکنیم این پسر با مادرش اومد دم در خونه ما و ما به احترام مادرش توی حیاط خونه اوردیمش صحبت کردیم و گفتیم پسرتون دخترمون رو اذیت کرده و اون دیگه نمی خواد با پسر شما باشه و ما بهش اجازه نمیدیم بعد از این که از خونمون رفتن این پسر بارها مسیج داده و خواهرم و خانواده رو تهدید کرده و ما اسکرین شات های مسیج هاش و تهدیداش رو داریم. میتونیم ازش شکایت کنیم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله می توانید با عنوان مزاحمت و تهدید از ایشان شکایت نمایید .شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت بفرمایید

با درود ازطریق دفاترخدمات قضایی طرح شکایت نمایید.

باسلام بله میتوانید به دلیل تهدید شکایت کنید.

باسلام ازطریق دفاترخدمات قضایی طرح شکایت نمایید.

با سلام به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و از ایشان طرح شکایت کنید

سلام .باارایه ادله خود از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت مزاحمت مطرح کنید

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح شکایت نمایید