کدام شعبه صلاحیت رسیدگی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۹ #55786363

باسلام.پرونده ای در ثبت توسط زوجه بابت مهریه مطرح و توقیف اموال و...میشود زوج در اسرع وقت ۲روز بعد از اجراییه ثبتی به شعبه دادگاه مراجعه کرده و درخواست توقف عملیات اجرایی وابطال اجراییه می نماید قاضی دادگاه پرونده را جهت تعیین تکلیف رسیدگی مرجع صلاحیت دار به دیوان عالی می فرستد و خود را مکلف به دستور مراجع عالی تر مینماید چون بحث اجراییه اداره ثبت در کار بوده است و همچنان زوج منتظر جواب دادگاه می ماند.۳ ماهی طول می کشد در این فرصت زوجه از ثبت به دادگاه مراجعه کرده و مجددا دادخواست تامین و مطالبه بخشی از مهریه می کند و دادگاه حقوقی برایش وقت تعیین می کند مثلا ۲۵ آذر ۹۸. از طرفی در همین حال پاسخ شکایت اولیه زوج هم بعد از ۳ماه از دیوان عالی می رسد و به دادگاه خانواده دستور می گردد که مرجع رسیدگی کننده شکایت زوج است و وقت هم تعیین می گردد مثلا ۲۰ آذر ۹۸. حال سوالی که پیش می آید اینکه ۲ شعبه دادگاه یکی خانواده با شکایت زوج از بحث اجراییه ثبتی و ابطال اجراییه اداره ثبت درخصوص مهریه و دیگری شعبه حقوقی با شکایت زوجه درخصوص مطالبه طلب با موضوعیه مهریه مطرح گردیده ان هم با یک موضوع مهریه مطرح شده است.کدام شعبه صلاحیت رسیدگی دارد چون موضوع یکی است و پیشنهاد وکلای محترم برای به نتیجه رسیدن اینجانب چیست؟؟باتشکر از راهنمایی های خوبتان

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از هردو مرجع قابل پیگیری است.

داذگاه خانواده صالح به این امر است و باید ایراد عدم صلاحیت کنید

سلام.. در هر دو نهاد مذکور قابل پیگیری میباشد. والان براساس بخشنامه رییس قوه، اول بایستی به ثبت مراجعه کنی، اگر اموالی از ایشان به دست نیامد، میتونی به دادگاه مراجعه کنی و مهر رو بگیری. در مورد شما نیز همین امر حاکم هستش. و دلیل اینکه رفته دیوان تر سوال شما مشخص نیس، چرا که دیوان اخرین مرجع برای اعتراض میباشد