اگر همسرم از آمدن به پزشکی قانونی امتناع کند رای دادگاه چه می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۹ #55775720

سلام وقت بخیر
مدت خیلی کوتاهی زندگی مشترک داشتم
همسرم( زوج) متاسفانه مشکوک به اعتیاد و مشکلات روانی است.
میخواهم درخواست طلاق به دلیل عسر و حرج و نیز تقاضای ارجاع او به پزشکی قانونی را بدهم. مطمئنم که به منظور معاینه به هیچ وجه به پزشکی قانونی مراجعه نمیکند زیرا ترس از بر ملا شدن واقعیت ها دارد. اگر امتناع کند رای دادگاه خانواده برای طلاق چگونه است؟ آیا ادعای من برای دادگاه اثبات می شود؟ اگر رای دادگاه برای طلاق صادر شود در حکم طلاق به عدم حضور زوج به پزشکی قانونی اشاره می شود یا خیر؟ ممنونم

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما دادخواست خود مبنی بر طلاق به استناد عسر و حرج را مطرح نمایید.
در صورت نیاز و صلاحدید قاضی،همسرتان به پزشکی قانونی ارجاع خواهد شد.

این دادخواست را بدهید و اگر در پزشکی قانونی حاضر نشد به ضرر خود عمل کرده است و برای دادگاه این اماره را در پی دارد که او دارای مشکلی است