حذف نام زوجه از شناسنامه چطور است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۲ #55770721

سلام وقت بخیر
زوج هستم
در دوران عقد هستیم و به مشکلات خوردیم
زوجه هم دوشیزه (باکره) هستن و نامه پزشکی قانونی هم دارن
در صورتی که طلاق بگیریم من میتونم اسم ایشونو از شناسنامه ام پاک کنم؟؟؟
باید درخواست المثنی کنم؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان حذف نام ایشان وجود دارد

با درود.اکر زوجه دوشیزه باکره غیر مدخوله باشد ،درصورت طلاق ،اسامی از شناسنامه ها حذف میشود

با سلام
با توجه به دوشیزه بودن همسر شما امکان حذف نام زوجین از شناسنامه ها وجود دارد و نیاز به سند المثنی نیست.

با سلام با توجه به بکارت زوجه امکان حذف وجود دارد

سلام با توجه به باکره بودن زوجه اسم همسر از شناسنامه دو طرف پس از صدور و ثبت طلاق حذف می شود و شناسنامه جدید صادر می گردد

سلام طلاقی که به واسطه ی باکرگی صورت میگیرد دادگاه دستور صدور شناسنامه سفید را نیز صادر می نماید