برای طلاق توافقی چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۸ #55764499

همسرم منو تامین نمیکنه حتی عادی ترین نیازهای رو با کلی جنگ و دعوا فراهم میکنه ۹ ساله یدونه چوب کبریت بخونه و وسایلش اضافه نکرده نه مسافرتی نه تفریحی هر چیم شدنی میگه در همین حد وسعم میرسه ندارم بیشتر طلاق توافقی هم قبول نمیکنه و میگه هر کاری دوست داری بکن من چیکار کنم نه میرسه نه میاد تکلیف منو مشخص کنه

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
از طریق دفتر خدمات قضایی اظهار نامه برای ایشان ارسال نمایید و خواهان حقوق مالی خود باشید و مهلت تعیین کنید (مثال یک هفته )
تا اگر در مهلت معین شده وظیفه خود را انجام نداد اقدام به ثبت تفرقه نمایید هر چند که این موضوعات زمان بر بوده و مستلزم پرداخت هزینه میباشد اما اگر ثابت نمایید که نفقه نمی پردازد و با سختی زندگی میکنید قطعا میتوانید مهریه و حقوق مالی و حق طلاق را بگیرید.
با ثبت درخواست ارزیابی قطعا پاسخ بهتری عاید شما خواهد شد.موفق باشید

برای طلاق توافقی نیاز به تراضی طرفین است در این صورت به سایت تصمیم مراجعه و ثبت نام کنید سپس در جلسات مشاوره که ۴۵ روز است شرکت کنید و پس از اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق با کارت ملی، شناسنامه و سند نکاح به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست طلاق توافقی را ثبت کنید.

باسلام
برای طلاق توافقی بایستی هر دو طرف رضایت داشته باشند و با گذشت برخی از حقوق خویش اقدام به طلاق توافقی نمایند