آیا راهی هست که من ایشان را ملزم به تعویض پلاک یا وکالت تعویض پلاک کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۴ #55751715

با سلام ضمن عرض خسته نباشید. من حدود یه ماه پیش یه خودرو ۴۰۵ از شخصی خریدم که پلاک بنام فروشنده بوده ولی سند بنام کس دیگری است. ضمن اینکه بنده اصل سند و برگ سبز را رویت کردم و مشکلی نداشت ولی از تاریخ خرید فروشنده هر وقت که بهش برای تعویض پلاک و سند زنگ میزنم متاسفانه هر سری به هر دلیلی هی پشت گوش میندازه. ضمن اینکه صاحب سند مشکلی نداره و هر وقت زنگ زدم قبول کرده که برای تنظیم سند قرار بزاریم. فقط کوتاهی و ممانعت از طرف صاحب پلاکه که من خودرو رو ازش خریدم. میخواستم ببینم آیا راهی هست که من ایشان را ملزم به تعویض پلاک یا وکالت تعویض پلاک کنم.ضمن اینکه بنده مبایعه نامه نوشتم ولی در اون متاسفانه تاریخی برای تنظیم سند و تعویض پلاک مقرر نکردم. ممنونم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید اظهارنامه جهت تنظیم سند در دفتر و سپس الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک نمایید.

با سلام شما می توانید مطابق آیین نامه راهور ماده ۲۰ آن اظهار نامه ای از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای صاحب پلاک صاحب سند تظیم و ارسال نمایید و چنانچه ظرف مهلت مقرر اقدامی در جهت انتقال سند و پلاک انجام ندهند مطابق آیین‌نامه اجرایی مجموع سند و پلاک به نام شما انتقال داده می شود در صورت نیاز میوانید با بنده از طریق رزرو تلفنی تماس حاصل نمایید

سلام
بله شما می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه فروشنده و نیز مالک رسمی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی اتومبیل خریداری شده و نیز فک‌پلاک آن را تقدیم نماید تا به دادگاه عمومی حقوقی ارسال و دادگاه طرفین را جهت رسیدگی دعوت خواهند نمود

باستناد مبایعه نامه تنظیمی میتوانید به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی را به طرفیت فروشنده و مالک اصلی تقدیم نمایید .

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال نموده و تعیین وقت نمائید سپس در دفترخانه عدم حضور گرفته و دادخواست الزام به انتقال سند و در صورت لزوم فک پلاک تقدیم نمائید