آخرین وضعیت بیمه منحل شده چگونه مشخص میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۶ #55748404

سلام
من یه شکایت از بیمه __ دارم با توجه به ورشکستگی بیمه __ و در حال منحل شدن این شرکت، اگر شکایت من حدودا یه سال دیگه طول بکشه تا حکم صادر بشه و شرکت بیمه ___ منحل بشه تکلیف ما چی میشه؟

ممنون

مشاوره حقوقی بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت ورشکستگی مطابق دستورالعمل اعلامی توسط بیمه مرکزی تعیین تکلیف خواهد شد

درصورت ورشکستی موسسه ویاسازمان حد بیمه مطابق دستورالعمل اعلامی توسط بیمه مرکزی تعیین تکلیف خواهد شد .

در صورت ورشکستگی یک موسسه یا سازمان در حد شرکت بیمه ، قلعدتا تکلیف طلبکاران احتمالی مطابق دستورالعمل اعلامی توسط بیمه مرکزی تعیین تکلیف خواهد شد .