آیا فروش خانه بدون اطلاع همسر مشکلی قانونی ایجاد خواهد کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۲۵ #55739668

سلام وقت شما بخیر
من زوج برای درخواست طلاق یکطرفه از دادگاه اقدام نمودم و همسرم متعاقبا درخواست مهریه کردند و بعدش متوجه شد که من ۹ ماه پیش از دادخواست طلاق خونه خودمو که تنها دارایی من بوده را به صورت رسمی فروختم و هیچ اطلاعی بهش نداده بودم. البته مالکیت ۶ دانگ خانه برای خودم بود.
آیا همسرم میتونه مدعی بشه که چون زمان فروش خونه بهش اطلاع ندادم پس ممکنه قصد فرار از پرداخت مهریه داشتم؟
اصلا من برای فروش ملک خودم نیاز به اطلاع دادن به همسرم داشتم؟
ممنونم از راهنماییتون.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱-شما برای فروش خانه ای که صاحب آن هستید نیاز به اجازه ی کسی ندارید
۲-و زمانی این امر فرار از دین محسوب میشد که شما بعد از رای قطعی خانه ی خود را می فروختید نه ۹ ماه قبل از اقدام به طلاق بنابراین همسرتان نمیتواند ادعایی در این مورد بکند

"با سلام"
اشکال قانونی وجود ندارد و مصداق فرار از دین نمیباشد

با سلام
خیر چنین امری میسر نخواهد بود و شما محکوم به فرار از دین نخواهید شد

سلام
عمل شما فرار از دین نبوده و برای فروش ملک خود نیز نیازی به اطلاع رسانی به همسرتان نبوده است.

بعنوان صاحب ملک حق و اختیار تمامی تصرفات و اعمال حقوقی بر املاک خود بدون اجازه شخص دیگری را دارید و با توجه ب قوانین و زمان هایی ک توسط شما مطرح شد فروش خانه بعنوان مستثنیات فرار از دین محساب نخواهد شد

سلام خیر پیش از صدور اجراییه فرار از دین محسوب نمیشود

سلام
خیر!
ضمنا فرار از دین محسوب نمی شود