آیا میتوانم دخترم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۶ #55717787

با سلام و خسته نباشید
همسر سابقم درخواست سلب حضانت داده بود که قاضی دادگاه حضانت را به او داد اما دخترم با شرایط خیلی بد که چندین بار دچار ضعف شد و از حال رفت و تپش قلبش بالا رفته بود همچنان قاضی اصرار به تحویل طفل گردید آیا میتوانم با تقدیم دادخواست دخترم را پس بگیرم؟
دخترم متولد ۱۳۹۱/۴/۲۵ هستش

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر دلیل و مدرکی یا گواهی پزشکی یا هر عنوانی در بین باشد که عدم صلاحیت همسرتان را اثبات نماید و یا فشار روانی و روحی و جسمی طفل در نزد همسرتان را اثبات کند دادگاه ایشان را سلب حضانت خواهد نمود و نیز با رسیدن طفل دختر به سن ۹ سال قمری خود شخصا میتواند تعیین نماید در حضانت چه کسی باشد

خیر حضانت در حال حاضر با همسر تان بوده و شما نمی توانید اقدامی نمایید لاکن دختر شما پس از رسیدن به سن قانونی می تواند تصمیم بگیرد که با پدر یا مادر زندگی کند

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، خیر در حال حاضر دلیل قانونی برای طرح مجدد دعوی وجود نداره مگه شرایط تغییر محسوسی کنه

سلام.باید ادله و مستندات محکمی را ارائه کنید تا بتوانید دخترتان را پس بگیرید.