میشه معافیت گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۲ #55715821

سلام من ۲۳ سالمه دانشجوام مافیت تحصیلی دارم پدرم ۳۰ روزه فوت کرده یه برادر بزرگتر از خودم دارم که خدمت هم رفته ازدواج کرده بود ولی الان دو ساله طلاق گرفته مادرمم تحت پوشش بهزیستیه معلولیت داره

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

" با سلام"
برادر در هر صورت مانع میباشد و نمیتوانید کفیل شوید

نخستین شرط استفاده از معافیت کفالت مادر ، تک پسر بودن مشمول می باشد که در مورد شما موضوع استفاده از این معافیت منتفی است .

سلام و درود باید ثابت کنید که کفیل مادرتون هستید و هزینه های زندگی رو شما تامین میکنید آن زمان میتوانید با کفالت از مادر ، معافیت بگیرید.