میزان دیه مذکور چقدر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶۱ #55703808

خواستم بدونم دو برابر یک بیستم دیه کامل چقدر میشه؟
بعد سال ۹۷ تصادف کردم دیه ۹۸ رو میدن

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نوع و میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید.ازطریق اجرای احکام مربوطه مبلغ آن محاسبه می شود.

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

سلام
ملاک محاسبه و پرداخت دیه سالی می باشد که شما در آن تقاضای دریافت دیه را نموده اید که در خصوص شما سال ۱۳۹۸ مد نظر خواهد بود
میزان دیه ای که بیان نمودید ۱۳ میلیون می باشد

یک بیستم دیه ۱۳ میلیون پانصد هزار تومان میشود و اگر منظورتان دو فقره یک بیستم هست میشود ۲۷ میلیون تومان
و پرداخت دیه مطابق همان سال پرداخت دیه محاسبه میشود

با سلام و احترام... مهلت پرداخت دیه از زمان وقوع جنایت است میزان دیه یک بیستم، سیزده میلیون و پانصد هزار تومان است