رابطه مرد نظامی با یک دختر، به قصد ازدواج، چه مجازاتی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۸ #55702153

سلام و وقت بخیر
اگر یک فرد نظامی با یک خانمی به قصد ازدواج رابطه برقرار کند و بکارت ایشان را از بین ببرد حکم آن چیست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که غیر محصن باشد به صد ضربه شلاق حدی محکوم می‌شود و به علت رضایت شما مهرالمثل تعلق نمی گیرد و در پرداخت ارش البکاره نیز اختلاف نظر وجود دارد که غالبا به عدم پرداخت اعتقاد دارند.

سلام
در صورت ثبوت علاوه بر پرداخت آرش محکوم به مجازات حدی خواهد شد

نزدیکی زن و مردی که علقه ی زوجیت بین آنان نباشد زنا محسوب شده و قصد طرفین برای اینکه بعد از این رابطه میخواهند ازدواج کنند تاثیری بر ماهیت عمل مجرمانه نمی گذارد. حد زنا در چنین موردی صد ضربه شلاق است.ضمن اینکه قانون زمانی زانیه را مستحق ارش البکاره و مهرالمثل دانسته است که زنا به عنف یا با اجبار و اکراه باشد حال آنکه در این مورد اگر با رضایت نزدیکی رخ داده است بابت اذاله بکارت چیزی دریافت نمی کند.