با درخواست تخلیه منزل مشترک از طرف همسر چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۳۷ #55701707

درود بر وکلای گرامی

من ۴ سال پیش یک منزل خریداری کردم و همان موقع ۳ دانگ آنرا به صورت رسمی به همسرم انتقال دادم........همسر من حدود ۹ ماه پیش منزل را ترک کرده و به منزل پدرش رفته (دادخواست عدم تمکین داده ام و دادگاه رای را به نفع من صادر نموده است.)
در حال حاضر به علت اصرار همسر در حال تدارک مقدمات طلاق توافقی هستیم. ایشان اصرار دارد که من باید منزل مشترک را ترک کنم و جایی دیگر زندگی کنم. آیا با توجه به اینکه ۳ دانگ منزل متعلق به من بوده و مکان دیگری برای زندگی ندارم ایشان میتواند از طریق شکایت در دادگاه حکم تخلیه گرفته و من را مجبور به ترک منزل کند. اگر این امکان را دارد ، من چه راهکاری برای جلوگیری از آن دارم.

(سند منزل در رهن بانک مسکن است و در حال پرداخت اقساط وام آن هستم)

با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی ملکی
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام میتوانید طرح دعوا کنید

امکان طرح دعوی می باشد شما نیز می توانید اقدام متقابل داشته باشید فلذا موظف به تهیه مسکن زوجه می باشید بهتر است توافق نمایید.

سلام.امکان طرح دعوی وجود دارد....

باسلام واحترام ایشان میتوانید خلع ید مطرح نمایند اما خودشان هم نمیتوانند ساکن شوند وبایدبرای استفاده تعیین تکلیف نمایید

وقت بخیر میتوانید طرح دعوا کنید

درود امکان طرح دعوی وجود دارد.

سلام ایشان می‌توانند دادخواست خلع ید ملک مشاعی را مطرح نمایند