آیا میتونم با این شرایط از شوهرم و مادر شوهرم به جرم فرار از دین شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۳ #55694974

سلام
۳ سال پیش بخاطر مشکلاتی که با همسرم داشتم مهریم رو گذاشتم اجرا و یک آپارتمان مسکونی مشترک هم داشتیم که ۴ دانگ آن برای همسرم و ۲ دانگ آن برای من بود. من آپارتمان رو هم توقیف کردم و ایشان پس از درخواست اعسار و سایر مراحل توانستند مهریه من رو قسطی کنن و حکم قطعی پرداخت مهریه به اجرای احکام رفت. ۴ دانگ منزل ایشون هم جز مستثنیات دین قرار گرفت و آزاد شد. حالا که من رفتم درخواست فروش منزل رو دادم متوجه شدم ایشون قسمت خودشون رو فروختن به مادرشون و یک قولنامه دستی هم نوشتن و پول منزل رو هم بین حساب های خودشون جابجا کردن ( یعنی بابت خرید منزل چک توسط شوهر من از مادرش دریافت شده ).
۱- آیا میتونم با این شرایط از شوهرم و مادر شوهرم به جرم فرار از دین شکایت کنم؟
۲_ من چطور میتونم پول اون قسمت رو بگیرم چون میخواستم بعد فروش منزل پول اون رو توقیف کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به نظر بنده فرار از پرداخت دین خواهد بود اما باید علت فروش و نحوه تادیه ثمن هم در نظر گرفته شود . صحیح نیست گفته شود مطلقا فرار از پرداخت دین است یا خیر.
در صورت عدم تاخیر قادر به اخذ به شفعه هستید.

با سلام
با توجه به اینکه قدرالسهم همسرتان از اپارتمان جز مستثنیات دین تلقی گردیده است لذا با تشخیص دادن ان توسط مرجع قضایی بر استثنا شدن از توقیف لذا فرار از دین نیز وجاهت قانونی نخواهد داشت

بایستی درخواست بدهید به دادگاه و مراتب را طی لایحه ای اعلام نمایید سپس شکایت نمایید

بله می توانید به جرم فرار دین از هردو شاکی بشوید