برای شکایت تحویل ندادن آپارتمان، و عدم تکمیل آن، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴,۹۴۵ #55682316

آپارتمانی پیش خرید کردم که از موعد تحویل دو ماهه میگذره و نیمه کاره هست و فروشنده گفته نمیسازم و تحویل نمیدم حالا اول چه دادخواستی بدم که هم سند وکالتی بنامم بخوره و هم تکمیل کنه و هم تحویل بده و هم خسارتی که نوشتیمو بهم بده؟
در ضمن آپارتمان موجود فقط عرصه زمین سند داره و اعیان به هیچ عنوان تفکیک و پایانکار نمیشه گرفت چون خلافی زیاد داره و با همون قولنامه خریداری شده و همون قولنامه مدرک آپارتمان هست و از عرصه یک سهم از ۸ سهم فقط وکالت میخوره.

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اول باید قرار داد شما بررسی بشه و در قبال آن الزام به ایفای تعهد و مطالبه خسارت و وجه التزام نیز می توان مطرح کرد البته یادتان باشد در اینگونه قرارداد ها داور مشخص کنید که کارتان سریعتر انجام شود در صورت وقوع اختلاف

دادخواست مطالبه خسارت و الزام به اخذ پایان کار بدهید...

سلام

تمام مواردی را که گفتید و دوستان گفتند را می توانید دادخواست بدهید ولی بنا به تجربه چنین ساختمان هایی دردسرساز هستند لذا پیشنهاد بنده به شما فسخ قرارداد استرداد ثمن و خسارات هست

بدون ملاحظه قرارداد پیش خربد نمیشه نظرداد

فعلا با توجه به تضامین و شروط مندرج در قرارداد و خسارات روزانه پیش بینی شده در قرارداد دادخواستی به خواسته تقاضای خسارات روزانه و همچنین الزام به تکمیل و تحویل مورد معامله را علیه فروشنده را بنمایید.

با سلام شکایت حقوقی مبنی بر انجام تعهد و الزام به تنظیم سند رسمی طرح کنید و از تاریخ دادخواست و یا ارسال اظهارنامه خسارت تاخیر به شما تعلق خواهد گرفت

دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی مبنی بر ساخت آپارتمان و تحویل آن مطرح نمائید.