با توجه به اینکه در این باره به من و خانواده ام دروغ گفته بهش مهریه تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۱ #55678727

با سلام من همسرم قبل ازدواج طبق گفته خانوادش لکه هاییی شبیه پیسی روی بدنش داشت که گفتند تحت درمانه و خوب میشه به دروغ ولی الان لکه های بدنش بیشتر شده و فهمیدم دروغ گفتن و کلا از بین نمیره رفتیم دکتر الان سر یه سری مشکلات تصمیم به طلاق گرفتم و خودش راضی نیست و هر دو ازدواج دومون هست میخواستم بدونم با توجه به اینکه در این باره به من و خانواده ام دروغ گفته بهش مهریه تعلق میگیره یا نه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مهریه به قوت خود باقی است

اولا باید دانست یکی از مواردی که باعث ایجاد حق فسخ (فسخ نکاح با طلاق فرق دارد و دشواری هاو محدویتهای طلاق را ندارد) مرد میباشد وجود برص یا همان پیسی در زن است اما بشرطی این حق برای مرد ایجاد میشود که از وجود آن قبل از عقد بی اطلاع باشد، کمااینکه شما از موضوع با خبر شده اید بنابراین امکان فسخ به این دلیل را ندارید، اما باتوجه به اینکه مرد برای طلاق نیازی به دلیل خاصی ندارد و حق طلاق برای اوست استناد به این امر ضروری نیست.
نهایتا باید دانست که فسخ نکاح درصورتی باعث میشود که برای زن حق مهریه ساقط شود که بین آنها نزدیکی واقع نشده باشد مگر در مورد فسخ بدلیل ناتوانی جنسی.