باید درخواست اجرائیه بدم یا خودش میره اجرای احکام؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۷۸ #55671719

سلام من از کسی در مورد ی کلاهبرداری شکایت کردم الان حکم شون اومده که زندان هست و اینکه پولمو بهم پس بده ۲۰ روز از دادنامه گذشته هیچ اعتراضی برای من در ابلاغ نیومده و الان باید چیکار کنم باید درخواست اجرائیه بدم یا خودش میره اجرای احکام ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام احکام کیفری نیازی به درخواست صدور. اجراییه ندارند و بعد از قطعی شدن خود بخود به واحد اجرا ارجاع و ارسال میگردد

سلام و وقت بخیر.
در اجرای احکام کیفری برخلاف اجرای احکام مدنی،نیاز به درخواست صدور اجرائیه نیست و خود دادگاه پرونده را به اجرای احکام دادسرا میفرسته.اما در خصوص بحث رد مال بعدا مراجعه کنید درخواست استعلام اموال مجرم را بدهید و اگر مال پیدا نشد درخواست صدور دستور جلب.این دو مورد را خودتون باید پیگیری کنید از همون واحد اجرا نه دادگاه.
موفق باشید

با سلام
احکام کیفری نیازی به درخواست صدور اجراییه ندارند بعد از قطعیت خودبخود به واحد اجرا ارسال می شوند

با درود پرونده کیفری خودبخود به اجرای احکام ارجاع خواهد شد اما پیگیری نمایید

باسلام
وقت بخیر،جهت اجرای احکام کیفری نیازی نیست که شاکی تقاضای صدوراجراییه نماید،بلکه روال قانونی بدین صورت است که پس از قطعیت حکم،پرونده جهت اجرا به واحد اجرای احکام کیفری ارسال می گردد.

پرونده پس از گذشت مواعد قانونی طبق روال به اجرای احکام ارسال میگردد

با سلام در مورد شکایتهای کیفری نیازی به صدور اجراییه نمی باشد و پرونده بعداز قطعیت اتوماتیک وار برا یاجرا به واحد اجرای احکام دادسرا فرستاده می شود