آیا در صورت ازدواج مجدد زوج،زن ناشزه میتواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱,۳۲۸ #55643701

باسلام

در صورتی که زن ناشزه باشد و اجازه ازدواج مجدد توسط زوج از دادگاه اخذ شود، باز هم برای زوجه با توجه به شروط ضمن عقد(۱۲ گانه) حق طلاق بوجود می آید؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر . مگر در صورتی که زوج رعایت عدالت بین شما و زوجه دوم را ننماید .

خیر بدلیل اینکه اجازه ازدواج مجدد توسط مقام قضائی صورت گرفته است حق طلاق برای زوجه ایجاد نمیگردد .

چون زوج بااجازه دادکاه مبادرت به ازدواج مجدد نموده است لذا زن ناشزه نمی تواند تقاضای طلاق کند

اجازه دادگاه برای ازدواج مجدد شوهر به لحاظ نشوز زن ، جایگزین رضایت زوجه و یا مسقط حق طلاق زوجه اول نیست بلکه تخلف از شرط (بند ۱۲ عقد نامه) ولو به علت نشوز زوجه باشد، حق طلاق را به زن اول می دهد. در واقع اجازه دادگاه برای ازدواج مجدد زوج، تنها به زوج حق می دهد که همسر دوم اختیار کند ولی این مجوز، حقوق و آثار منبعث از ازدواج دوم را که به لحاظ تخلف از شرط ضمن عقد و به عنوان حق طلاق به نفع زوجه اول ایجاد می شود، منتفی نمی سازد

با سلام

به استناد بند ۱۲ شروط عقدنامه شما نمیتوانید صرفا به این دلیل تقاضای طلاق دهید.
مضافا اینکه چنانچه ازدواج دوم مرد موجب عسر و حرج همسر اول را فراهم کند به استناد ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی می‌تواند تقاضای طلاق و جدایی کنید.

با سلام
اگر مردی با اجازه دادگاه و به دلیل نشوز زن و عمل نکردن به وظایف زناشویی همسر اول، اجازه ازدواج مجدد اخذ کرده باشد، زن اول نمی تواند به علت ازدواج دوم مرد تقاضای طلاق کند.

با سلام و احترام
چون اجازه ازدواج مجدد توسط دادگاه به علت نشوز زن به زوج داده شده زوجه نمی تواند به این علت تقاضای طلاق نمایید