مهلت زمان دریافت دیه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۸۶ #55590569

سلام و خسته نباشید.

هفت ماه پیش یک راننده به برادر من زد که راننده مقصر بود و برادرم دچار سانحه تصادف شد و بعد از طی کردن مراحل قانونی پزشکی قانونی چهار ماه پیش بعد از اتمام طول درمان بصورت کامل پرونده رو به دادیاری منتقل کرد. از اون موقع چهار ماه میگذره، و مرحله قبلی که انجام دادیم اونجا این بود که اگه اعتراضی نسبت به رای صادر شده توسط دادگاه دارید بزنید ، بعد از دو ماه چند روز پیش ابلاغیه جدیدی برای ما صادر شد که متن اون رسیدگی به صدمه بدنی برادرم بر اثر تصادف شده.

میخواستم بدونم مبلغ دیه کی به دست ما میرسه و بعد از این مرحله ، بازم مراحل دیگه ای هست که باید طی بکنیم؟؟

حدود هفت ماه هم از تصادف میگذره.
ممنون

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما

بعداز قطعیت رای ۱۵ روز زمان دارید تا مدارک و تحویل بیمه بدید و بعداز ۲۰ روز بیمه گر مکلف به پرداخت دیه می باشد .
ضمانت اجرای این ماده قانونی جریمه نیم در هزار دیه به ازای هر روز تاخیر است که انرا نیز میتوانید مطالبه کنید

سلام
میزان دیه حسب گزارش پزشکی قانونی توسط دادگاه اعلام می شود و ممکن است گزارش پزشکی قانونی اکنون در پرونده باشد

با سلام بعد از رسیدگی و صدور رای و انقضای مهلت های قانونی اعتراض اجراییه‌ جهت دریافت دیه صادر می‌شود اگر حکم غیابی باشد بعد ۴۰ روز واگر حضوری باشد بعد ۲۰ روز