آیا بعد از صدور حکم طلاق میتوانم مهریه ام را طلب کنم و این کار مانع صدور حکم طلاق نمی‌شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۶ #55584345

۲- همسرم مدعی است که به او خیانت کردم در طول مدتی که دوماه تقریبا جدا از وی زندگی میکنم و گفته که باید توسط پزشک قانونی معاینه شوم جهت اثبات عدم خیانت به وی ایا ایشان میتواند چنین چیزی را ثابت کند و پزشک قانونی قادر به تشخیص زمان اخرین رابطه می باشد؟ تا چقدر مشخص میشود ممنون از راهنمایی

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات این موضوع دشوار است و در صورت شکایت ایشان و عدم اثبات شما حق شکایت دارید.

با سلام
مهریه در هر صورتی حتی ناشزه بودن و اثبات خیانت به زن تعلق می گیرد حتی بعد از طلاق می توانید اقدام کنید
اگر در پزشکی قانونی مراجعه شود تا دوهفت را میتواند تشخیص دهد

سلام
اثبات این امر برای شوهر شما غیر ممکن است. چون تشخیص برای پزشک قانونی در مدت معینی امکان دارد..
و اگر ایشان نتوانند در دادگاه اثبات کنند شما می توانید از ایشان به جرم هتک حیثیت شکایت کنید

با سلام اولا دادسرا در این پرونده ها بدون داشتن مدرک از ناحیه شاکی به هیچ عنوان شکایت ایشان را قبول نمی نماید ساسانیان و فرض قبول شکایت اثبات این موضوع بسیار مشکل می باشد و عملا غیر ممکن می باشد

سلام
از نظر علم پزشکی رابطه جنسی تا ۳ هفته بعد از وقوع ان قابل تشخیص است و اگر بیشتر از ۳ هفته از وقوع ان گذشته باشد قابل تشخیص نیست.

سلام اگر کسی ادعایی دارد باید ثابت کند و پزشکی قانونی نهایت بین ۷تا ۱۴ روز بطور دقیق می تواند رابطه را تعیین کند ولی بعد ممکن نیست