راه حل تبدیل تبعید به جزای نقدی در رابطه نامشروع چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸,۷۹۶ #55574

با عرض سلام خسته نباشید . در تاریخ 3/3/93 دختری به کلانتری شکایت میکنه به موضوع که چند پسر به او تجاوز کردند و بعد از تحقیقات چند نفر را میگرند و با اقرار به زور کتک میگن ما رابطه داشتیم ولی با رضایت خود دختر و در دادگاه انکار میکنن فقط در حد اینکه باهم به کوه رفتیم . انها دوروز به زندان میرن با اسم جرم تجاوز به عنف و بعد دو روز با سند بیرون میان بعد پرونده به دادگاه کیفری استان میره و در اونجا دو جلسه دادگاه برگزار میشه و در هردو جلسه اقرار به کوه رفتن میکن . قاضی حکم تجاوز به عنف قبول نمیکنه چون هیچ دلیل محکمی وجود نداره و دختر هم به رابطه نامشروع محکوم میشه و حکم انها 99 ضربه شلاق تعزیری و 1 سال تبعید به یک شهر دیگه که حکم شلاق اجرا شد و دختر هم به 100 ضربه شلاق حد محکوم میشه . دوستم هیچ سوپیشینه ای نداشت نامه تبعید به جرم منافعی عفت میزنن . آیا میشه تبعید تبدیل به جزای نقدی کرد یا کار دیگه ای میشه انجام داد اگه میشه راهنمایی کنید ؟؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات تبعید به چه دلیل تعیین شده است؟ مجازات رابطه نامشروع تا 99 ضربه شلاق است و 100 ضربه شلاق حدی برای زنا میباشد که اثبات نشده لذا حتما با گروه وکلای یاسا مشورت کنید.