چگونه می توانم طرح دعوای سفته ها را به کیفری ببرم و هر دو شکایت را ملحق نمایم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۷۵ #55570698

با سلام
بنده (وسایل) مغازم را به مت یکسال اجاره دادم قرارداد بین خودمون تنظیم و امضا کردیم و در قبال آن، سفته به مبلغ ۳۱ میلیون اخذ نمودم، با اتمام مدت قرارداد، مستاجر وسایلها را تحویل نداد و بخشی را با خود برد. بنده به دادگاه کیفری به جهت خیانت در امانت شکایت کردم که به شورا فرستادن و چند روز دیگر جلسه رسیدگی ست و مطمئنا طرف حاضر نخواهد شد و سپس پرونده به دادسرا ارجاع خواهد شد.
حال میخوام سفته ها را به اجرا بگذارم اما نه در دادگاه حقوقی چون پرونده مفتوح در کیفری داریم
ناگفته نماند دادسرا مدارک مطالبه می کند، مدارکهای موجود: سفته، سند عادی قرارداد، کپی شناسنامه و ملی هستند.
برگ واخواست و دادخواست تهیه کردم. متشکرم

مشاوره حقوقی سفته
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سفته جنبه کیفری ندارد لذا باید دادخواست مطالبه وجه را به دادگاه حقوقی تقدیم نمایید

سفته و مطالبه اون یک دعوی حقوقی بوده و ارتباطی به محاکم کیفری نداره

سفته مثل چک نبوده و به لحاظ کیفری قابل شکایت نمی باشد لذا می توانید مطالبه وجه آن را بخواهید

سلام
مطالبه وجه سفته در مراجع کیفری قابلیت پیگیری ندارد.

با سلام
سفته امری حقوقی است و شما بایستی از طریق مراجع حقوقی جهت این امر اقدام بفرمایید .

با درود

سفته های شما فاقد وصف کیفری است، ثانیا، اگر جرمی مرتکب شده با استناد به شهود اظهارنامه و دیگر ادله اثبات دعوا میتوانید آن را به اثبات برسانید.

درود
امکان پیگیری و مطالبه وجهه سفته از مراجع کیفری وجود ندارد.