برای تست اعتیاد مراجعه نکرده ام، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۴۳۳ #55567190

باسلام
در دادگاه تمکین قاضی پرونده بنده رو به پزشک قانونی معرفی کرد برای تست اعتیاد که همسرم نیز در جلسه اعلام کردن به من برو منفی کن بیار . منم نرفتم پزشک قانونی و به چون منظور من از دادگاه الزام به تمکین مسایل دیگه بود .حالا من نرفتم تست ایا قاضی میتونه حکم بده واسه تمکین همسر . و تا حالا هم همسرم نه زندانی و نه کمپی به خاطر من نیامده ولی نامه داره از کمپ به خاطر من و تو این ۵ ماهی هست که جدا زندگی میکنیم تاریخ اش تو ۵ ماهه.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
عدم مراجعه شما به پزشکی قانونی در پرونده ممکن است به ضرر شما بوده و نهایتا قاضی با توجه به شرایط تقاضای تمکین شما را رد نماید

سلام
در صورت ممانعت شما از انجام آزمایش ، میتواند اماره ای مبنی بر اعتیاد شما به مواد مخدر باشد که در اینصورت قاضی این اختیار را درا مباشد که از صدور حکم تمکین امتناع نماید.

سلام
زن طبق قانون مکلف به تمکین زوج می باشد البته در صورت مانع قانونی این تکلیف از دوش آن برداشته می شود . یکی از مواردیکه که زن به موجب آن می تواند تقاضای مسکن جداگانه نماید و در واقع از تمکین خودداری نماید موقعی است که مطابق ماده ۱۱۱۵ خوف و بیم ورود ضرر بدنی جانی یا شرافتی به زن باشد .تشخیص این امر با دادگاه است . چنانچه دادگاه تشخیص دهد که شما اعتیاد داشته و این اعتیاد ،ضرر های جانی و شرافتی برای زن در پی دارد در دعوای تمکین پیروز نخواهید شد. عدم مراجعه شما به پزشکی قانونی برای تست اعتیاد قرینه ایست مبنی بر اینکه ادعای همسرتون در مورد اعتیاد شما صحت داشته و می تواند در کنار سایر مدارک همچون کمپ به نفع زوجه موثر باشد .

سلام. اعتیاد از موارد عسر و حرج زن هستش.. بنابراین در صورتی که شما نرفتید قرینه ای میشه بر مثبت بودن اعتیاد شما . و دادگاه میتونه حکم به الزام به تمکین رو نده