زمان ارسال پیامک به خواهان چه مدت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۶ #55561707

سلام بعد از چه مدت از ارسال دادخواست الکترونیک پیامک به خواهان ارسال می گردد

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از ثبت دادخواست در شعبه مربوطه پیامک ثبت پرونده به طرفین ارسال میگردد .

با سلام
با توجه ازدحام مراجعه کنندگان و کثرت پرونده ها،حدودا دو الی یک هفته طول میکشد که موضوع ثبت دادخواست به خواهان پیامک شود. البته اگر ثنا داشته باشید.
پس از آن باید منتظر پیامک دیگری باشید که حاوی اطلاعاتی مربوط به ثبت در دفتر دادگاه و تعیین شعبه است.
و پس از آن نیز پیامکی ارسال میشود که تاریخ حضور و رسیدگی در دادگاه را به اطلاع میرساند.
موفق باشید

کارمند دفتر با ثبت دادخواست متقاضی و ارسال آن به مجتمع قضایی مربوطه در واقع کار را انجام می‌دهد. در مجتمع قضایی نیز معاون ارجاع آن را به شعبه ارسال کرده سپس از شعبه برای فرد پیامک ارسال خواهد شد که در فلان تاریخ به این شعبه مجتمع مراجعه کنید.

زمان این روند در کل بین یک تا ۱۰ روز طول می‌کشد که البته تاخیر آن ممکن است به اشکال در سیستم مخابرات مربوط شود، با این حال چنانچه بعد از دو سه روز پیامکی برای فرد ارسال نشد متقاضی باید با مراجعه به سایت یا دفترخدماتی الکترونیک قضایی موضوع را پیگیری کند.

پس ازثبت دادخواست کمترازده روز پیامک‌به خواهان ارسال میشود .