میشود از کسی که چهار سال قبل با پا به دنده ها و قلب شخصی ضربه وارد کرده شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۰ #55549332

با سلام
چهار سال قبل شخصی وارد منزل یکی از اشناهایش شده و تا می توانسته فحاشی کرده و او را زده براثر مشتها و لگدهایی که به دنده ها و قلبش وارد شده از همان موقع او دچار بیماریهای شدیدی گشته حال ایا با گذشت چند سال می توان از او شکایت کرد یا خیر؟؟؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مدارک و مستندات و شهادت شهود می توانید موضوع را اثبات نمایید

با عرض سلام و ادب
در رابطه با پرسش شما باید بیان کنم که موضوع مربوطه دارای دو عنوان مجرمانه توهین و ایراد ضرب و جرح عمدی است که در خصوص توهین با توجه به این که چهار سال از تاریخ وقوع جرم میگذره و مرور زمان جهت طرح شکایت در خصوص این گونه جرایم یکساله می باشد با وصف طرح شکایت، به شکایت شما در خصوص توهین قرار موقوفی تعقیب به اعتبار مرور زمان صادر می شود در خصوص بحث ایراد ضرب و جرح عمدی با توجه به اینکه دیات مرور زمان ندارد شما می‌توانید با ادله اثبات از قبیل معرفی شهود و همچنین نظریه پزشکی قانونی نسبت به طرح شکایت اقدام کنید

در صورتی که به پزشکی قانونی مراجعه کرده باشد و شاهد داشته باشد بله

سلام
صرفا به لحاظ جنبه حقوقی می توانید طرح دعوا نمایید.

سلام.در صورت ادله کافی میتوانید

با سلام و احترام
اگر ادله ای محرز و یا شاهد داشته باشید میتوانید اقدام کنید

با سلام
بله امکان اقامه دعوی به طرفیت شخص ممکن میباشد
اما بایستی برای ادعای خود دلیل و شهود و مستنداتی به دادگاه ارایه نمایید