شرکت نکردن در دادگاه طلاق چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۳۸ #55548526

سلام. در صورتی که مرد در دادگاه طلاق توافقی شرکت نکند، آیا رای صادر خواهد شد با توجه به این که دادخواست اولیه را هر دو (زوج و زوجه) داده اند؟

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید زوج و زوجه هر دو حضور داشته باشند اما در صورتی که یکی از طرفین از حضور در دادگاه امتناع نماید رای به صورت غیابی صادر خواهد شد.

ممکن است مطابق با شرح دادخواست اولیه حکم طلاق توافقی صادر شود یا دعوی رد شود بستگی به نظر قاضی دارد .

با سلام ووقت بخیر
طلاق توافقی تابع توافق طرفین می باشد و و تا زمان اجرای صیغه طلاق باید هردو حضور داشته باشند عل ایحال اگر زوج خود حضور پیدا نکند باید وکیل معرفی کند و درصورت عدم حضور و عدم دریافت ابلاغ و عدم رویت ثنا ممکن هست رای غیابی صادرشود که اجرای صیغه طلاق زمان طولانی تری را درپی دارد .

سلام، در زمان جاری شدن صیغه طلاق زوج و زوجه باید حتما حضور داشته باشند موفق باشید