چطور مهریه را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۷ #55544195

من میخوام مهریمو بگیرم طرف هم خونه هم ماشین و هم اندکی پول داره مهر منم ۵۰۰عدد سکه هست میگه بگیری نمیدم

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، اموال همسرتان مادامی که به نام خودش باشد و به نام کسی نزند قابل توقیف هست. مهریه عندالمطالبه بوده و ایشان نمی تواند که بگوید نمیدهم. می توانید از طریق دادگاه و یا از طریق اجرای ثبت اقدام کنید که اگر مایل باشید برای توضیحات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی در خدمتتان خواهم بود.

سلام

برای تسریح برای وصول به اجرای احکام اداره ثبت مراجعه کنید

در یک ساعت اجرایه صادر میشود و اجرا را میبری اجرای احکام و توقیف اموال میگیری

با اصول و روش من در کمتر از یک روز مهریه را وصول مینمایید

سلام. برای توقیف اموال ،از طریق اجرای ثبت، درخواست اجراییه نسبت به مهریه کنید.

سلام.اگر اموال ذکر شده بنام همسرتان باشد میتوانید به سرعت نسبت به توقیف ان اموال اقدام کنید.

از طریق واحد اجرای ثبت
و از طریق ثبت دادخواست حقوقی در دادگاه میتوانید اقدام به دریافت مهریه خود نمایید