میتونم کسری حقوق و عیدی این چند سال و بیمه ماه هایی رو که برام رد نکردن رو ازشون بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۵ #55531749

سلام وقتتون بخیر
من سال ۹۶ در یک موسسه خیریه مشغول به کار شدم، ایشون با هیچ کدوم از کارمندانش قرارداد رسمی ننوشتن، سال ۹۶ نهصد تومن حقوق میگرفتم، سال۹۷ و ۹۸ یک میلیون و امسال یک میلیون و دویست عیدی هم پرداخت نشده، اگر الان به اداره کار شکایت کنم میتونم کسری حقوق و عیدی این چند سال و بیمه ماه هایی رو که برام رد نکردن رو ازشون بگیرم یا چونکه قرارداد ندارم و زمانش هم گذشته امکانش وجود نداره؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، از طریق اداره کار شکایت مطرح کنید ، تحقیق در مورد حقوق شما و انجام محاسبات توسط کارشناسان اداره کار انجام میشه

شما می توانید با استناد به شهادت شهود و مدارکی که ثابت می کند شما در آنجا مشغول به کار بوده اید اقدام به طرح شکایت از کارفرما کنید و حقوق و مزایای معوقه خود را مطالبه کنید

سلام
بله با ارائه مدارک و مستندات واریز حقوق به اداره کار، میتوانید علیه کارفرما شکایت کنید.

سلام بله با مدارک و مستندات واریز حقوق به اداره کار مراجعه و پیگیری کنید

در این مواقع وجود قرارداد رسمی و مفاد قرارداد مهمترین مدرکی هست ک میشه بهش استناد و مطالبه پرداخت حق و حقوق پرداخت نشده کرد با این حال جهت اخذ مطالبات خود از طریق اداره کار پیگیر باشید

بله می توانید اقدام نمایید و باید حداقل حقوق قانون کار از سوی ایشان به شما پرداخت شود

بی شک شما درصورت داشتن مدارک ومستندات قانونی می توانید تمامی حقوق ومزایا نداده خود رااز اوبگیرید